Over ons

Mag ik mezelf even voorstellen?

Ik ben Anita, het gezicht achter Baked with love. Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor alles dat zoet is. Al reeds op jonge leeftijd bakte ik in het weekend taarten en cakes. Horeca zit bij mijn familie in het bloed, dus besloot ik Hotelschool te volgen. Na m’n studie kon ik direct aan de slag in brasserie Caro's in Sint – Niklaas.

Mijn beste vriendin, Inneke, werkt in dezelfde brasserie als ik. Ook zij had de bakmicrobe te pakken gekregen. We hebben beiden allerlei cursussen gevolgd voor patiserie, onder meer bij de Callebaut Academy in Wieze. 

Samen maakten we allerlei zoetigheden, die telkens met veel smaak werden opgesmuld door de collega’s, vrienden en familie.

Zo is Baked with love ontstaan!

Vlak voor ons avontuur officieel van start ging, kwam het heugelijke nieuws dat Inneke zwanger was. Maar dit was van niet 1, maar 2 prachtige meisjes. Daarom besloten we samen dat ik het avontuur alleen zou aangaan.

Gelukkig kan ik ook rekenen op de wijze raad van m'n partner,Dylan. Hij is souschef in een restaurant en verantwoorlijk voor de desserts & koffiegarnituren.  

Zin in een lekkere cupcake, themataart of liever een hele sweettable?

Dan bent u hier aan het juiste adres.

Kijk eens verder rond op de website, en neem gerust contact op indien er vragen zijn.

Want zoals de naam het zelf zegt, alles is gebakken met liefde.

Tot snel, Anita.